Palatsi Live: edi

PALATSI LIVEN seuraava esiintyjä ei sanojaan säästele. Luvassa intiimi ja sensuroimaton striimikeikkailta edin seurassa.

—-

PE 8.5.| KLO 21:00 | edi

https://palatsilive.fi/edi (Keikalle on vapaa pääsy, voit tukea artistia ja tuotantoa vapaaehtoisella keikkalipulla) edin musiikki on sensuroimatonta, sydänverellä tehtyä hiphoppia.

Suorasukainen ja vahvan musiikkitaustan omaava artisti on tehnyt musiikkia jo pitkään ennen, kuin liittyi M-Eazy Music rosteriin alkuvuodesta 2018. edi on tehnyt musiikkia myös muille ja hän oli muun muassa mukana tekemässä Spektin pian triplaplatinaa striimannutta hittiä “Juna”. edin ensimmäinen single “Pahoja Tapoja” julkaistiin toukokuussa 2018. Mieheltä on julkaistu tämän jälkeen muitakin singlejä, joista tunnetuin on varmasti ”Hei Rakas”, joka pysyi Spotifyn top 50 listalla yli 2kk julkaisustaan.

Artistin somet FB: https://www.facebook.com/edivirallinen/ IG: https://www.instagram.com/edivirallinen/ Spotify; https://open.spotify.com/artist/7rOJDOpvjXjOvWA9rTQjtN —- PALATSI LIVE https://palatsilive.fi/ https://www.facebook.com/palatsilive/ https://www.instagram.com/palatsilive/

Scheduled Uncategorized

Linkki konserttiin