Evakkoklubi spesiaali vol 4 Rokkineuvos & Matti Virtasalo

Evakkoklubit ovat Ohjelmatoimisto Meoksen toteuttamia ilmaisia streameja, joita lähetetään Kouvolasta ja Kemistä. Striimeille voi ostaa 5 € arvoisia vapaaehtoisia lippuja artistien tukemiseksi.

Viime keväänä Oluthuone Kukossa startanneet Rokkineuvoksen Kulttuuriklubit saavat nyt jatkoa myös striimattuna Evakkoklubilla. Illan lähetys on nähtävissä livenä myös Oluthuone Kukossa ja Rockbar & Grill 82:ssa!

Illan alkuun pureudutaan Rokkineuvoksen haastattelun muodossa muusikko Matti Virtasalon musiikilliseen uraan ja sen vaiheisiin. Haastattelun jälkeen on luvassa Matin keikka, jonka sisällöstä päättää yleisö! Tarjolla on 300 biisin livejukeboksi ja biisit valikoituvat soitettavaksi yleisön chatissa lähettämien toiveiden mukaan.

Nyt ensimmäistä kertaa Evakkoklubien historiassa on mahdollisuus nähdä lähetys livenä myös ravintolassa! Vapaaehtoisilla digilipuilla tuet artisteja ja saapumalla Kukkoon tai Bar 82:seen myös paikallisia ravintoloita!

Lähetyksen voit katsella alla olevista linkeistä:

Meos Tube: https://www.youtube.com/channel/UCGCdhxC23AelWb2Cwjc2nbQ?view_as=subscriber

Evakkoklubi Facebook: https://www.facebook.com/evakkoklubit/

Esittelyt:

Kuka on Rokkineuvos? Hurjan suosion saaneella Rokkineuvos.fi -sivustolla on vierailtu jo reippaasti yli 1,1 miljoonaa kertaa.

http://www.rokkineuvos.fi/412233095

M. Virtasalo (Täältä tilaat Matin myös omalle keikalle!): https://meos.fi/m-virtasalo/

Rockbar & grill 82: https://www.facebook.com/rockbarngrill82/

Oluthuone Kukko: https://www.facebook.com/Oluthuone-Kukko-341440692584003/

Scheduled Ilmaiskonsertti Konsertit Vapaaehtoinen lippumaksu YouTube

Linkki konserttiin