Emma Salokoski & Johanna Juhola, vieraana Kimmo Numminen (Saura live)

Kohtaaminen Käpylässä: livemusiikkia, keskustelua ja mutkatonta tunnelmaa. Lauantaina 30.5. klo 19 suorana Pohjolanaukion Saurahuoneelta Emma Salokoski ja Johanna Juhola sekä vieraana Kalevauva.fi:n Kimmo Numminen.

Emma Salokoski on helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä, musiikillinen kameleontti ja monipuolinen tulkitsija, joka on tehnyt uraa laulajana jo parikymmentä vuotta ja julkaissut eri kokoonpanoilla kymmenkunta levyä. Johanna Juhola on säveltäjä ja harmonikkavirtuoosi, jonka fantasiatango tunnetaan ympäri Eurooppaa ja tänä vuonna Johanna Juhola palkittiinkiin Etnogaalassa Vuoden kansainvälistyjänä. Emman ja Johannan duo on kiertänyt aktiivisesti keikkalavoja taidemusiikki-, pop- ja folkfestivaaleilla jo usean vuoden ajan.

Saura Liven kolmannessa lähetyksessä Emma Salokoskea ja Johanna Juholaa jututtaa käpyläläinen muusikko Kimmo Numminen, joka tunnetaan parhaiten Kalevauva.fi -duosta.

Esiintyjä:
Emma Salokoski & Johanna Juhola
Vieraana: Kimmo Numminen
Kuva & streamaus: J-P Piirainen
Ääni: Tuomas Haimakainen
Tuotanto: Saura Ohjelmapalvelu
Ostamalla Saura Live -konserttiin kannatuslipun (10€) tuet artistia ja musiikkialan ammattilaisia. Kannatuslipulla saat konsertille seitsemän päivän katseluoikeuden. Katselulinkki lähetetään sähköpostiisi striimauslähetyksen päätyttyä.
Kannatusliput: https://holvi.com/shop/saurashop/product/21735f1ea3b4e851b0f422c99e451046/
Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1125840637770329/ http://www.emmasalokoski.fi/
http://www.johannajuhola.net/
http://www.saurahuone.com/

Scheduled Ilmaiskonsertti Vapaaehtoinen lippumaksu YouTube

Linkki konserttiin