Evakkoklubi spesiaali Vol 2: Paperitähdet

Evakkoklubi Special vol 2 Paperitähdet Evakkoklubit ovat Ohjelmatoimisto Meoksen toteuttamia ilmaisia streameja, joita lähetetään Kouvolasta ja Kemistä. Streemeille voi ostaa 8 e arvoisia vapaaehtoisia lippuja artistien tukemiseksi.Streameille ei vaadita kirjautumista eikä kysytä luottokorttutunnuksia.

Yleisön pyynnöstä tai siitä huolimatta: Suomirockia suurella tunteella! Paperitähdet ottaa suomirockin helmet käsittelyynsä tunnetusti hillitysti, hellästi ja joskus hieman rajummastikin. Luvassa on siis juuri sinun tyyliset kotibileet.

Paperitähdet tarjoilee perjantai-illan huumaa, joten kannattaa varustautua tilaisuuteen siirtämällä turhat huonekalut pois jorauksen tieltä. Saa ja pitää laulaa mukana niin että naapureille ei jää epäselväksi, mikä biisi on menossa.

Pidetään yhdessä hauskaa! Streamia voi seurata: Meos tube https://www.youtube.com/channel/UCGCdhxC23AelWb2Cwjc2nbQ?view_as=subscriber Paperitähdet Facebook https://www.facebook.com/Paperithdet-333878429966681/

Evakkoklubi Facebook: https://www.facebook.com/evakkoklubit/ #ohjelmatoimistomeos #evakkoklubit #evakkoklubispecial Paperitähdet keikalle omiin tapahtumiin: https://meos.fi/paperitahdet/

Scheduled Konsertit

Linkki konserttiin