Vesala – Järvelä – Rahmel Livestream-keikka

Vesala on 2000-luvun renessanssinero, joka kuuluu Suomen lahjakkaimpiin taiteilijoihin. Hänen musiikkinsa on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä sekä koko kansan tavoittavia pophittejä radio- ja suoratoistolistojen soitetuimpien kappaleiden listoilta. Taiteen monilahjakkuutena tunnettu Vesala on palkittu muun muassa arvostetulla Junnu Vainio -palkinnolla vuonna 2016 sekä vuoden 2017 Emma Gaalassa peräti neljällä Emmalla: Vuoden naisartisti, Vuoden pop, Vuoden biisi ja Vuoden albumi. Lisäksi hän on ainoa nainen, joka on ollut ehdolla sekä Emma- että Jussi-palkinnon saajaksi.

Jutta Rahmel on lahjakas nuori artisti, jonka ääni on osa pohjoismaisen indiepop -kentän uusia tuulia. Kansanmusiikkitaustainen laulaja-lauluntekijä ja kanteleensoittaja julkaisi debyyttisinglensä White Smoke marraskuussa 2019. Englanniksi laulava Rahmel tekee viehättävän häpeilemätöntä ja vastustamattoman omaehtoista pop-musiikkia, jonka pohjoismainen soundi syntyy valoisista kesäöistä, herkän taianomaisesta luonnosta ja modernin urbaanista sykkeestä. Musiikissa yhdistyvät elektroninen pop-ilmaisu ja orgaaniset kanteleen sävyt.

Kaustislaislähtöinen Aili Järvelä tunnetaan ennen kaikkea monipuolisena musiikin tekijänä ja sielukkaana tulkitsijana. Järvelä inspiroituu vapaudesta soveltaa jo lapsuudessa omaksumiaan perinnemusiikin tyylejä uusiin sävelmaailmoihin. Tätä hän toteuttaa myös keväällä 2020 julkaistavalla ensimmäisellä soololevyllään, jossa kaustislainen kansanlaulutraditio ja Järvelän juureva lauluntekijyys kohtaa tämän päivän indie-estetiikan. Tällä hetkellä Järvelä työskentelee muun muassa Matti Johannes Koivun ja Vesalan yhtyeissä, tekee uutta soolo-ohjelmistoa ja toimii laulajana sekä viulistina useissa yhtyeissä ja projekteissa. 2019 Järvelälle myönnettiin Taiteen Edistämiskeskuksen yksivuotinen taiteilija-apuraha.

Scheduled Konsertit Maksullinen

Linkki konserttiin