Monde On Air: Sanaseura & Vysotski Projekti

Monde On Air Livestream on Rovaniemen kaupungin kulttuuripalveluiden ja nuorisopalveluiden yhteistyössä luotsaama uusi ikkuna Rovaniemen kulttuurielämään!

Esiintyjät:

🌿 Sanaseura 🌿
Sanaseura on rovaniemeläinen vuonna 2018 perustettu esiintyvien sanataiteilijoiden ryhmä. Monde On Airissa Sanaseuralaiset esittävät toivon ja unelmien tekstejä, jotka ovat syntyneet tästä hetkestä tulevaisuuteen kurottautuen. Kukin sanataiteilija on luonut omia utooppisia maailmojaan, jotka yhdessä muodostavat fragmentaarisen vision paremmasta.

🌿 Vysotski Projekti 🌿
Yksi Rovaniemellä toimivan, monipuolisen kulttuurintekijän Hannu Frimannin Koronakauden projekteista on ollut kitaransoitto ja venäläisen taiteilijan Vladimir Vysotskin musiikki. Monde On Air lähetyksessä kuullaan tämän projektin hedelmiä. Vysotski oli 60- ja 70-luvuilla Neuvostoliitossa vaikuttanut, poikkeuksellisen tuottelias taiteilija, trubaduuri, runoilija ja näyttelijä. Vysotski tulkitsi voimakkaasti rakkaudesta, sodasta, rauhasta ja jokapäiväisestä elämästä kertovia lauluja säestäen samalla itseään kitaralla. Tänä päivänä Vysotskilla on laaja maine niin Suomessa kuin ympäri maailmaakin. Projektia kuullaan nyt ensimmäistä kertaa Monde On Airin näyttämöllä livestreamin välityksellä. Ilta tarjoilee Vladimir Vysotskin kappaleita, joiden suomenkielisten versioiden takana ovat Dick Holmström ja Arto Rintamäki. Mukana soittamassa ovat rovaniemeläiset muusikot: Hannu Friman – Laulu ja kitara Minna Siitonen – Laulu ja haitari Timo Rehtonen – Kitara

Scheduled Facebook Ilmaiskonsertti

Linkki konserttiin