YleX Pop: Sanni, Gettomasa, Olavi Uusivirta, Mouhous, Yeboyah, Behm

YleXPop on täällä taas! ✨
Kesän paras aloitus järjestetään tänä vuonna virtuaalitapahtumana! Lavalle nousevat tämän hetken ykkösartistit, yllätysvieraat sekä YleX:stä tutut tyypit. Kaikille ilmainen YleXPop esitetään Yle Areenassa ja Yle TV2:ssa lauantaina 30. toukokuuta.
LINE UP: SANNI GETTOMASA OLAVI UUSIVIRTA MOUHOUS YEBOYAH BEHM

Sanni on yksi Suomen suosituimmista popartisteista ja vuoden 2019 kuunnelluin naispuolinen sooloartisti Spotifyssa. Kevään Trippi Tour peruttiin koronariskin vuoksi vain päivä ennen sen alkua. YleXPop on Sannin ainut keikka koko keväänä.

Yeboyah julkaisi viime kesänä ylistetyn Elovena EP:n. Esikoinen ilmestyi myös visuaalisena albumina. Suomen kiinnostavimpiin nouseviin artisteihin lukeutuvaa Yeboyahia kuullaan osana Dreamgirls-kokoonpanoa sekä YleX:n Yeboyah, Renaz ja Wekesa -radio-ohjelmaa.

17 vuotta sitten esikoislevynsä julkaissut Olavi Uusivirta tunnetaan energisistä ja yhteisöllisistä keikoistaan, jotka ovat monelle festarikesän ehdottomia kohokohtia. Uusivirran tuorein albumi Skorpioni (2019) sai ylistystä kriitikoilta ja oli ehdolla rock-Emman saajaksi.

“Hei rakas kerro mulle mikä on tää tunne, kun ei tunnu jaloissani maa”. Näiltä sanoilta on ollut vaikea välttyä viime kuukausina. BEHMin esikoissingle Hei rakas on kiistatta talven isoin hitti. Maaliskuussa julkaistu Tivolit jatkaa samaa laadukkaiden popkappaleiden linjaa. BEHM esiintyi ensi kertaa soolona UMK-finaalissa ja palaa nyt lavoille YleXPopissa.

Monakon, Valentinin ja Van Hegenin muodostama jyväskyläläinen hip hop -yhtye Mouhous tunnetaan kultaa ja platinaa striimanneista hiteistään Äänii, Frendi ja Poikien vessa. Punk rockista musiikkiinsa ammentavan bändin esikoislevy I Hate Mouhous ilmestyi helmikuussa 2020.

Viime vuosi oli Gettomasan. Toukokuussa 2019 ilmestyi kakkoslevy Diplomaatti, ja samoihin aikoihin jyväskyläläinen räppäri esiintyi Leijonien MM-kultajuhlissa 50 tuhannelle ihmiselle. Viidestä Emma-ehdokkuudesta Gettomasa vei kotiinsa vuoden rap / R&B -albumin palkinnon.

Lisää artisteja julkaistaan pian!

Scheduled Ilmaiskonsertti Konsertit Uncategorized

Linkki konserttiin