WeeGee Talks // Kari Ikonen & Lenni-Kalle Taipale & Marzi Nyman

WeeGee Talks // Kari Ikonen (Kari Ikonen Solo) sekä Lenni-Kalle Taipale & Marzi Nyman (Time Machine)
Ti 21.4. klo 18:00
Seuraa livelähetystä: www.kotona247.fi

WeeGee Talks tuo kiinnostavat kulttuurin ja musiikin tekijät yhteen. Luvassa on neljän jakson verran jazzfiilistelyä Radio Helsingistä tutun Njassan ja vaihtuvien artistivieraiden seurassa. Sarjan toiseen livelähetykseen vieraiksi saapuvat Suomen arvostetuimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva Kari Ikonen, jazzpianistitähti Lenni-Kalle Taipale ja useissa eturivin jazzyhtyeissä vaikuttanut monilahjakkuus Marzi Nyman. Englanninkielisessä keskustelussa pureudutaan luovuuteen ja jazzmusiikin ilmiöihin.

Haluamme myös sinut mukaan lähetykseen! Osallistu laittamalla kysymyksiä ja kommentteja etukäteen Facebookissa, Instagramissa (@kotona_247) ja Twitterissä (@tapahtumatespoo) tai lähetyksen aikana Youtuben kautta. Livelähetys on nähtävillä osoitteessa www.kotona247.fi sekä Espoon kaupunkitapahtumien Youtube-kanavalla. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ohjelmasarjan tuottavat yhteistyössä Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut & April Jazz. Järjestyksessään 34. April Jazz -festivaali järjestetään livestriimattuna April Jazz Subgrooves -nimellä 22.-25.4.2020.

Scheduled Uncategorized

Linkki konserttiin