Waltteri Torikka (Sunborn Live Stream)

SUNBORN LIVE STREAM Waltteri Torikan äitienpäivän aaton juhlakonsertti La 9.5. klo 18.00 Liput 9,90e ticketmaster.fi/sunbornlivestream

Sunborn Live Stream on uusi konsepti, joka tuottaa monipuolisia tapahtumia Kulttuuritalon hulppeissa puitteissa to 7.5.-la 9.5.2020. Lauantaina 9.5. Waltteri Torikka esittää äitienpäivän aaton juhlakonsertin.

Baritoni Waltteri Torikka on uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja, kevään 2015 “Tähdet Tähdet” -televisio-ohjelman voittaja ja vuoden 2014 Nuori Muusikko (Pro Musica Säätiö. Warner Music Finlandin kanssa tehdyt levytykset ”Sydän” (2015) ja ”Rakkaus” (2016) ovat rikkoneet platina- ja kultalevyrajat Suomessa sekä viimeisimpänä julkaistu ”Sydämeni joulu” (2018) hallitsi Suomen virallisen albumilistan ykkössijaa pitkään.

Interaktiivisen keikan aikana artistille on mahdollista esittää terveisiä, kommentteja tai suosiotaan chat-ikkunassa. Illan studioisäntänä ja juontajana toimii stand up-koomikko Ali Jahangiri. Paras tapa tukea tapahtuma-alaa ja artisteja tällä hetkellä, on ostaa keikkalippu. Jos et ehdi ruudun ääreen lauantaina klo 18.00, voit ostaa katseluoikeuden tallenteeseen, joka on nähtävissä viikon ajan.

Sunborn Live Streamin tekee yhteistyössä Sunborn Live ja RajuLive. www.sunbornlive.fi
www.rajulive.fi
www.ticketmaster.fi/sunbornlivestream
www.waltteritorikka.fi

Scheduled Maksullinen

Linkki konserttiin