Time Machine + Kari Ikonen solo (Keikalla.fi)

APRIL JAZZ SUBGROOVES / DAY 4
Time Machine
Kari Ikonen solo

April Jazz Subgrooves striimifestivaalin päätöskonsertti. Konsertit lähetetään Helsingin G Livelabista ja ne näkyvät Keikalla.fi kautta. Konsertin väliajalla luvassa artistihaastatteluja ja ajankohtaista keskustelua.

TIME MACHINE
HE ovat juuttuneet aikapyörteeseen. Jalat 89-luvulla, kädet 98-luvulla, puoli päätä 71-luvulla. HEIDÄN pitää selviytyä aikapyörteestä, mutta HE eivät voi kohdata toisiaan eivätkä kommunikoida ajan läpi. Ainoa konvergenssi aika-avaruudessa on musiikillinen singulariteetti, josta HE eivät voi kommunikoida. Tämä on Time Machine.
Marzi Nyman, sähkökitara
Lenni-Kalle Taipale, koskettimet
Nipa Ryti, basso Joonas Kaikko, rummut

KARI IKONEN SOLO
Kari Ikosen Kandinsky-vaikutteinen soolopianolevy “Impressions, Improvisations & Compositions” julkaistaan elokuussa. Nimensä mukaisesti levyn musiikki koostuu Ikosen sävellyksistä ja improvisaatioista, joissa soi laajasti pianon koko sointikirjo. Musiikissa on vaikutteita mm. japanilaisesta koto-musiikista, sekä erityisesti arabimusiikista. Arabimusiikin maqam-asteikot mikrointervalleineen onnistuvat flyygelillä taiteilijan itse kehittämän, vähintäänkin mullistavan Maqiano-keksinnön avulla! Suomen arvostetuimpiin jazzmuusikoihin lukeutuva Kari Ikonen on Yrjö-palkinnolla aateloitu ja Jazz-Emmalla palkittu pianisti, moogisti ja säveltäjä. Hän on konsertoinut Neuvostoliitossa, Kauko- ja Lähi-Idässä, Australiassa, Yhdysvalloissa ja yli kolmessakymmenessä Euroopan maassa.

Yhden illan lippu 9,90€ (sis. kaksi esiintyjää)
Festivaalipassi (sis. neljä iltaa, kahdeksan esiintyjää) 29,90€
Lähetykset katseltavissa jälkitallenteina kuuden päivän ajan.
lippu.fi/april-jazz, www.apriljazz.fi, www.keikalla.fi

Scheduled Konsertit Maksullinen

Linkki konserttiin