Tatu Sinisalo & Riskiryhmä (SemiLive)

SemiLive tuo artistin livekeikan suoraan luoksesi silloin, kun keikalle ei pääse! Tervetuloa Tatu Sinisalo & Riskiryhmän SemiLive-keikalle lauantaina 25.4. klo 19 osoitteessa www.semilive.fi
LIPUT: 9,99 € (sis.palvelumaksu)
Liput: https://www.semilive.fi/fi/lahetykset-ja-liput/
Hinta sisältää suoran keikkakokemuksen lisäksi 48h katseluoikeuden kyseiseen keikkaan, jolloin voit palata lempihetkiesi pariin vielä myöhemminkin.

“Ja tämä tarinahan on tosi”
Tatu Sinisalo & Riskiryhmän leffailta-tribuutti on suomirockin ilotulitusta ja kaskuja elokuvien kulissien takaa! Sibelius-Akatemiasta liian lahjakkaina ulos potkittu Riskiryhmä ja Sinisalo tulkitsevat yhdessä Loiria, Haloo Helsinkiä, Apulantaa, Kari Tapiota, Olavi Uusivirtaa ja livenä hatusta arvottavaa yllätysartistia. Keikalla on Q&A-mahdollisuus, eli voit kysyä näyttelijä Sinisalolta roolin rakentamisesta tai parasta wc-paperimerkkiä, sillä hän on luvannut paljastaa kaikki elokuva-alan vaietut juorut ja salat. Tämä on se performanssi, jota sinä et päässyt näkemään! Tuet kotimaisia artisteja katsomalla Riskiryhmän live-stream shown kotoa. Eläköön musiikki, elokuvat ja solidaarisuus!

Riskiryhmä: Leevi Lehikoinen, Ville Luukkonen, Petri Kytö, Heikki Wikström @tatusinisalo tunnetaan rooleistaan elokuvissa Olen Suomalainen (Jussi-ehdokas 2020) nuorena Kari Tapiona ja Teit meistä kauniin (Yleisö-Jussi 2017) Toni Wirtasena, sekä tämän kevään Maailma on tehty meitä varten -musikaalista! Keikka striimataan suorana Helsingin Kalliossa sijaitsevasta RIVIERA-elokuvateatterista. “Vähän vanhaa, eniten uutta. Se mikä nyt on Riviera, on elänyt monta elämää. Se on ollut autotalli ja työpaja. Se on ollut Bio Kruunu ja musiikkiteatteri Bolero. Vuosina 1977-1982 se oli Riviera, se edellinen Riviera.”

Scheduled Konsertit Maksullinen

Linkki konserttiin