Saura Live: Maija Kauhanen & Päivi Hirvonen, vieraana Jani Halme

Kohtaaminen Käpylässä: livemusiikkia, keskustelua ja mutkatonta tunnelmaa. Suorana Pohjolanaukion Café Saurahuoneelta Maija Kauhanen & Päivi Hirvonen sekä vieraana toimittaja Jani Halme. Maija Kauhasen musiikissa vahva laulu, sydäntä riipaisevat tarinat, rouhea kantele ja groovaavat lyömäsoittimet luovat ainutlaatuisen soundimaailman vain yhden muusikon voimin.

Päivi Hirvonen on laulaja ja viulisti, jonka sävellyksissä yhdistyvät itäinen ja läntinen perinne omintakeisella tavalla. Molemmat muusikot ovat luoneet vaikuttavan kansainvälisen soolouran ja yhdessä heidät tunnetaan myös Okra Playground -elektrofolkyhtyeestä. Käpyläläis-parikkalalainen toimittaja Jani Halme on Saurahuoneella tuttu näky ja Saura Liven toisessa streamissa jututtamassa Maija Kauhasta ja Päivi Hirvosta musiikista ja elämästä.

Livestreamia voi seurata maksutta. Ostamalla kannatuslipun tuet musiikkiammattilaisia ja pidät livealaa elinvoimaisena. Kannatuslipulla saat konsertille seitsemän päivän katseluoikeuden.

Kannatusliput: https://holvi.com/shop/saurashop/product/ba08c9b38d8d85675c2355a51492d8a9/ Facebook: https://www.facebook.com/events/164337878280348/ www.maijakauhanen.com www.paivihirvonen.com/ www.saurahuone.com

Scheduled Ilmaiskonsertti

Linkki konserttiin