Erin (Porvoo LIVE)

Maamme suosituimpiin laulajiin kuuluva Erin esiintyy Porvoon kaupungin järjestämässä ilmaiskonsertissa suoralähetyksen kautta. Tapahtuma on osa Porvoo LIVE konserttisarjaa. Maamme suosituimpiin laulajiin kuuluva Erin esiintyy Porvoon kaupungin järjestämässä ilmaiskonsertissa suoralähetyksen kautta. Tapahtuma on osa Porvoo LIVE konserttisarjaa. Porvoo LIVE konserttisarjan kolmas keikka lähetetään suorana Magnusborg Studiolta.

Erin on persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnettu, yksi maamme valovoimaisimpia artisteja, jonka ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin vuonna 2011 ja siitä tuli menestys. Albumi on myynyt kolminkertaista platinaa eli yli 60 000 kappaletta. Levyltä jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina.

Erin esiintyy Magnusborgissa miehensä, kitaristi Vesa Anttilan kanssa. Lähetys on suora ja seuraaminen verkon kautta on maksutonta. Pääset osallistumaan tapahtumaan alla olevasta linkistä: porvoo.fi/live 23.4. klo 19 Erin

Scheduled Ilmaiskonsertti

Linkki konserttiin