Mummodiskon olohuoneessa / Mika & Anssi Goes Toivebiisit 2.0.

MUMMODISKON OLOHUONEESSA MIKA IKONEN & ANSSI HÄKKINEN TOIVEBIISIT 2.0. LA 23.5. KLO 14-15!

“Kaikki on oolrait!” Mika Ikonen & Anssi Häkkinen esiintyivät Mummodiskon olohuoneessa ke 15.4. Kantava teema suorassa Facebook-livelähetyskeikassa oli yleisön lähettämät toivebiisit. Toiveita tuli niin ennakkoon kuin lennostakin ja näihin miehet tarttuivat.

🤘😍 Kyseinen keikka on kerännyt Facebookissa reilusti yli 16 000 katselukertaa!🔥 Yleisön puolelta on tullut paljon positiivista painetta ja toiveita järjestää Mika & Anssi goes toivebiisit 2.0 -keikka uudemman kerran Mummodiskon olohuoneessa.🙏 “Yleisön pyynnöstä!”

Mika Ikonen & Anssi Häkkinen goes toivebiisit tekee paluun Mummodiskon olohuoneeseen la 23.5. (klo 14-15). Lähetä oma “toivebiisi” ennakkoon sähköpostiosoitteeseen: info@mummodisko.fi (OTSIKOI VIESTI: MUMMODISKOTOIVE) tai lähetä se suoraan tämän tapahtuman kommenttikenttään.

Laita toiveesi ohessa halutessasi terveiset muille katsojille tai kerro pieni tarina / muisto toivebiisisi takaa.👌🌝 Toivomme, että saamme ihan kaikki ihmiset ympäri Suomea mukaan linjoille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Paras ilo on jaettu ilo!👊😉 “Ruudun takaa, mutta yhdessä!”🎵 (Suoran Facebook-livelähetyskeikan löydät tästä tapahtumasta.)

TERVETULOA!

Scheduled Konsertit

Linkki konserttiin