Medium Arvet (Monde on air)

Rovaniemeläinen Medium Arvet soittaa omia suomirock-biisejä Monden lavalla. Keikkaa voi seurata myös Monde On Airin Facebookista: https://www.facebook.com/MondeOnAir.

Medium Arvet on Eetu Moilasen luoma sooloprojekti, joka on syntynyt usean vuoden itsensä tutkiskelun, aktiivisen soitto- ja lauluharrastuksen sekä biisien teon seurauksena. Nuoren miehen unelma omasta yhtyeestä on muhinut jo yläkouluiästä lähtien hänen mielessään, mutta kappaleet ovat odottaneet oikeaa hetkeä tulla ulos digipöytälaatikosta. “Ennen kuin lähdin työstämään Medium Arvet- projektia tosissaan, soitin rumpuja monissa eri kokoonpanoissa ja muutaman vuoden ajan ehdin tehdä myös akustista keikkaa ja bilekeikkaa kitaran varressa.” ”Bändin nimen keksin lentokoneessa joulukuisessa talviyössä. Nimi perustuu ensisijaisesti näihin mun biiseihin, jotka ovat aika arpisia tarinoita, mutta ei kuitenkaan synkimmästä päästä. Siksi Medium Arvet on mielestäni osuva nimi tälle bändille.” Yhtyeen kappaleet pyrkivät tuomaan esille vanhaa rock-kapinaa, mutta myös maalailemaan herkkiä kuvia kuuntelijoiden mieliin 2000- luvun soundimaailmaan nojaten. Medium Arvet- projektin ympärille on kasattu myös keikkaileva nelihenkinen livebändi, joka esittää Moilasen tekemää musiikkia.

Monde On Air Livestream on Rovaniemen kaupungin kulttuuripalveluiden ja nuorisopalveluiden yhteistyössä luotsaama uusi ikkuna Rovaniemen kulttuurielämään. Kesto noin 50min. Ilmainen

Scheduled Facebook Ilmaiskonsertti Uncategorized

Linkki konserttiin