Mari Rantasila & Suvi Isotalo

Mari Rantasila julkaisi uuden albumin helmikuussa 2020. Sen tiimoilta hänen piti esiintyä ympäri Suomea keväällä säestäjänään muusikko/lauluntekijä Suvi Isotalo, mutta toisin kävi, koska korona! Sen sijaan hän esiintyy nyt duonsa kanssa Karanteeniteatterissa. Suvi on säveltänyt kaikki uuden levyn laulut ja sovittanut ne yhdessä tuottaja Jouni Aslak Raatikaisen kanssa. Sanat ovat Marin omaa käsialaa.

Konsertti sisältää uuden albumin laulujen lisäksi myös Rantasilan aikaisempia levytyksiä vuosien varrelta. Uudella levyllä Mari päivittää + 50 naisen kuvaa sillä: “vaikka ihminen on + 50, ei hän silti ole muumio, vaan viriili, elävä yksilö iloineen ja suruineen”.

Tulossa on tunteita ja ajatuksia herättävä striimikeikka yhdessä Marin ja Suvin kanssa.

HANKI KANNATUSLIPPU ESITYKSEEN: Helsingin Kaupunki maksaa jokaiselle esiintyjälle liiton suositteleman palkkion esityksestä. Jos haluat tukea esitystä tai Karanteeniteatterin toimintaa, voit hankkia edullisen kannatuslipun.

Kirjoita VIESTIKENTTÄÄN joko ESITYKSEN NIMI (lipun summa menee esityksen työryhmälle) TAI KARANTEENITEATTERI (lipun summa menee Karanteeniteatterin toiminnan tukemiseen). Kannatuslipun voit ostaa helposti Mobilepayllä, lähettämällä 5€ tai 10€ numeroon +358405721096 tai lahjoittamalla haluamasi summan suoraan tilille: FI8340550017033230 (Tili toistaiseksi nimellä: Tatu Mönttinen). Kiitos paljon jo etukäteen! ❤

Scheduled Facebook Konsertit

Linkki konserttiin