Liikkuvan Laulurepun muskari (ValveLive)

Liikkuva Laulureppu on tehnyt omaa musiikkiaan jo kymmenen vuotta. Sen lisäksi Mari ja Timo ovat ohjanneet alusta asti myös muskareita, joissa sadat lapset ovat käyneet vuosien aikana.

Nyt sinäkin pääset osallistumaan Marin ja Timon muskariin vaikka omasta kodista käsin! Muskari lähetetään suorana striimauksena ValveLive-palvelussa keskiviikkona 15.4. klo 10.
www.kulttuurivalve.fi/valvelive

Jos sinulla on kotona vaikka rumpu tai marakassi, voit ottaa ne muskariin mukaan. Jos sinulla ei ole soittimia, niin rummuksi käy hyvin vaikka äidin taikikinakippo tai joku laatikko. Marakassin saat askarreltua laittamalla johonkin kannelliseen purkkiin vaikka riisinjyviä tai kuivattuja herneitä. Tai voit vaikka teipata vessapaperirullan päät umpeen ja laittaa riisijyvät rullan sisälle.

“Nyt kaikki yhdessä lauletaan, nyt kaikki yhdessä soitetaan, tulkaa kaikki musiikin mukaan yhdessä on mukavaa, soitetaan yhdessä vaan!”

Kulttuuritalo Valveen ylläpitämä ‘ValveLive – oululaista kulttuuria verkossa’ -palvelu kokoaa yhteen osoitteeseen virtuaaliesityksiä sekä kotisohvalla koettavia kulttuurielämyksiä ja -tekemistä.
www.kulttuurivalve.fi/valvelive

Scheduled Lastenkonsertti

Linkki konserttiin