Klassinen Hietsu: Otuksia ja Mozartia

Klassisen Hietsun toinen nettikeikka ilmestyy YouTube-kanavallemme sunnuntaina 3.5. klo 15! Luvassa on aikamoinen eläinkimara, kun Petri Kumela ja Laura Ruohonen marssittavat Hietsun saliin mm. malluaisen, merisiilin, ai-ain, mangusteja, pillerinpyörittäjän ja paksun myyrän. Kumelan, Ruohosen ja kuvittaja Erika Kallasmaan vastailmestynyt Otus Opus (Otava) on saanut alkusysäyksensä Kumelan pitkäaikaisesta projektista tilailla säveltäjiltä Pieniä Otuksia, miniatyyreja instrumentilleen kitaralle. Laura Ruohonen vierailee runojensa lukijana ja kiemuraisen kielen mestarina.

Otusten hiivittyä nurkkiinsa Emil Holmström ja Eriikka Maalismaa soittavat W.A. Mozartin sonaatin pianolle ja viululle A-duurissa, K. 305! Äänestä ja kuvasta vastaa Anders Pohjola.

Jo tuttuun tapaan kannattaa siis keitellä kahvit, sulattaa pulla pakkasesta ja liittyä seuraan. Hietsun omasta nettikaupasta saat Petrin uuden levyn, ja voit ostaa kannatuslipun nettikonserttitoimintaamme tukemaan. https://holvi.com/shop/klassinenhietsu/ https://www.youtube.com/channel/UCh2slZKrAOr6mYmGqzIJjyQ?view_as=subscriber

Scheduled Uncategorized Vapaaehtoinen lippumaksu YouTube

Linkki konserttiin