JP Leppäluoto livestream -keikka

Lauantaina 16.5. livestream-konsertti-iltaa tähdittää Charon-, Harmaja- ja Northern Kings -yhtyeistä sekä Raskasta Joulua ja Raskasta Iskelmää -kokoonpanoista tunnettu tummaääninen JP Leppäluoto! Totuttuun tapaan iltamia isännöi stand up -koomikko Zaani, ja joku siellä tiskinkin takana taas pyörii.

Livestream on seurattavissa ilmaiseksi Nelivitosen Facebook-sivuilla. Linkki striimiin jaetaan myös tähän ryhmään puoli tuntia ennen keikan alkua. Varo roskapostibottien virittämiä ansoja: älä klikkaa itseäsi Facebookin ulkopuolisille sivuistoille, jotka lupailevat näyttää tämän keikan. Voit haluttessasi maksaa vapaaehtoisen ohjelmamaksun valitsemallasi summalla tilille FI39 4600 2020 1463 63 (saaja: Ravintola Zivago Oy / viesti: stayin alive) tai Mobile Pay -maksuna numeroon +358 400 781 783 (vastaanottaja: Roope Sulkala) tai PayPalilla osoitteessa www.paypal.me/45specialoulu Näidenkin tulojen ansiosta pystymme tarjoamaan teille myös tulevina viikkoina huippukeikkoja iloksenne ♥

Stayin’ Alive on viikoittainen livestream-konserttien sarja, jonka avulla pyrimme jakamaan iloa ja toivoa koteihin poikkeusoloissa, mutta myös varmistamaan klubitoiminnan ja live-musiikin jatkuvuuden 45 Specialissa, sekä tarjoamaan työtä niin artisteille kuin striimauksien teknisille toteuttajille. Webcastingin toteuttaa pitkän linjan videotuotantoyhtiö Saha Prod, joka on erikoistunut live-musiikkivideotuotantoon.

Saha on ollut mukana esimerkiksi Robinin, Sunrise Avenuen, SANNIn, Haloo Helsinki! -yhtyeen, Pepe Willbergin, Remu & The Hurriganes ja HIM:n tallenne -ja webcasting-tuotannoissa. Livepaletti Oy toimittaa keikoille esiintymistekniikan ja Pohjois-Suomen ammattitaitoisimmat teknikot.

Linkki konserttiin