Hannu Friman ja Tero Huhtala & Co (Monde On Air)

Monde On Air -Livestreamissa 8.4.2020 klo 19 alkaen nähdään ja kuullaan Hannu Frimanin Villatakki niminen Stand Up -esitys ja Tero Huhtala & Co:n konsertti.

Viihdyttävää Monde On Air hetkeä! Esittelyt: Hannu Friman “Villatakki” -Stand Up-esitys Hannu Frimannnin ”Villatakki stand up on kiertänyt Suomea jo useita vuosia mutta nyt se nähdään ensimmäistä kertaa netin välityksellä ja ilman yleisöä. Stand up jos mikä on vuorovaikutteinen laji jossa yleisöllä on iso merkitys, joten tulkaapa tsekkaamaan miten Frimanni selviää pelkän kameran silmän kanssa.

Tero Huhtala & Co konsertti Tero Huhtala on laulanut jo kymmeniä vuosia pop- ja rockmusiikkia erilaisissa kokoonpanoissa. Tuhansien keikkojen kokemuksella Huhtala vaihtaa tunnetilaa sujuvasti 50-luvun iskelmästä 80-luvun sukkahousuheviin, suomipopista indierokkiin ja rakkauslaulusta rähinään.

Laaja-alainen laulaja esittää Co -kokoonpanonsa kanssa keikoilla toimiviksi koettuja kappaleita. Kokoonpano: Tero Huhtala, laulu, akustinen kitara. Tero Kivelä: laulu, akustinen kitara, Timo Rehtonen: sähkökitara ja Vili Majava: kiipparit!

Scheduled Facebook Ilmaiskonsertti

Linkki konserttiin