Evakkoklubi Kouvola Vol .2

Tässä lähetyksessä mukana juontajana Juska Salminen, Rock-Criminals, Kaarle Viikate & Jukka Takalo. Juska Salmisen vieraana nähdään Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka.

Rock-Criminals on perustettu vuonna 2011 jäsenten ollessa 12-13-vuotiaita. Bändi on paiskonut kovasti töitä omakustanteisesti soittaen yli 100 keikkaa lämmitellen muun muassa Pelle Miljoonan OY:n mittavalla kiertueella kesällä 2019. Bändi on nähty myös televisiossa asti osallistuttuaan X Factor Suomi -ohjelmaan vuonna 2018. Striimausmenestystä bändi sai vuonna 2018, kun Lions -sinkku nousi Suomen TOP 50 viraalilistalle sijalle 13. Sokerina pohjalla bändi kuuluu tällä hetkellä Rock Academy Kouvola -valmennusrinkiin.

Jukka Takalo & Kaarle Viikate -duon akustiset keikat pitävät sisällään vuorovedoin esitettyjä lauluja ja tarinoita, jotka ilahduttavat ja jättävät lämpimän tunteen kuulijaansa.
Kahden miehen kiertueella parasta on se tosiasia, että joutuu itse virittämään kitaransa. Omasta setistä voisin kertoa sen verran, että kaikki biisit ovat toivekappaleita, toivojana useimmin nimimerkki ”Kalle Kouvolasta”. Vuorovetotaktiikka kappaleiden esittämisessä mahdollistaa välispiikkien liiallisen rönsyilyn, joka luo vaaran tunnetta muuten niin ystävälliseen tunnelmaan, Kaarle Viikate kommentoi keikkaa.
Jukka Takalo puolestaan lupailee kiertueella esitettävänsä ainakin viimeisimmän Vaarojen laulut -albuminsa kappaleita. Artisti kertoo albumin olevan sukellus Sibeliuksen, Helismaan ja Mårtenssonin muodostamaan Bermudan kolmioon.

Scheduled Facebook Ilmaiskonsertti

Linkki konserttiin