Emilia Tuovila

Hei kaikki tyypit, jaksetaan sinnikkäästi pysyä kotona edelleen ja muistetaan, että musiikki ei lakkaa. Tervetuloa siis mun ensimmäiselle Back to basics -live-stream-soolo-keikalle, joka lähetetään suoraan kotoa koteihin. Keikan tiimoilta palataan koronan hengessä perusasioiden äärelle eli siihen, mistä kaikki aikanaan lähti –kitaran kanssa kotoa.

EMILIA TUOVILA JA VÄIJYTYS: Emilia Tuovilan musiikki on vangitsevaa alternative folkia, jonka keskiössä ovat vahvat ja persoonalliset lyriikat sekä maaginen tulkinta. Kappaleet toimivat riisuttuina singer-songwriter versioina, mutta Väijytys-yhtyeen käsissä sovitukset laajenevat dynaamisiksi kudelmiksi, jotka polveilevat kappaleesta riippuen progen, kansanmusiikin, folkin ja postrockin maastoissa. Yhtye julkaisee uuden lyhytsoittonsa Kirjoitan tämän keväällä 2020.

Keikalle pääset liittymään Emilia Tuovila ja Väijytyksen Facebook-sivuilla klo 19 alkaen. Täällä voi virittäytyä tunnelmaan: https://soundcloud.com/emilia-tuovila https://www.youtube.com/watch?v=ZeqO7_qj8mw

Scheduled Facebook Ilmaiskonsertti

Linkki konserttiin