Bablo 30v. Reissussa (Keikalla.fi)

Bablo ja Ihme4set löysivät toisensa ja lyöttäytyivät yhteen vuoden 2020 alussa. Reissussa 30 v. kiertue on läpileikkaus upeasta urasta, mutta tiiviisti tulevaisuuteen suuntaava katse silmissä. Tyylillään he tempaavat kaikki mukaan eivätkä jätä ketään kylmäksi. Kokoonpanon ohjelmisto koostuu paitsi Bablon hiteistä myös huolella valituista coverbiiseistä. Ja tällä keikalla ensi esitetään kaksi uutta biisiä.

Bablo ei paljon esittelyä kaipaa. Hän on pitkän linjan softrocklaulaja, joka tunnetaan erityisesti karheasta raspikurkkusoundistaan. Musiikinystäviä ja keikkakansaa Bablo on ilahduttanut jo yli 30 vuoden ajan kiertäen Suomea ja levyttäen toinen toistaan upeampia biisejä. Bablon tunnetuimpia biisejä ovat mm. Reissumies, Alanyan kuningas, Kauas vuorten taa (Whiskey in the Jar), Paikka auringossa, Sellainen tää maailma on, Taivas sinivalkoinen (Jersey Girl) ja Puoliksi täysi.

Keikalla.fi on verkkoalusta, joka tarjoaa kulttuurielämyksiä virtuaalimuodossa. Osta lippu suosikkiesiintyjäsi keikalle ja seuraa laadukasta livestriimiä vaikka kotisohvaltasi! https://www.dexviihde.fi/artisti/bablo/ https://www.keikalla.fi

Scheduled Maksullinen Uncategorized

Linkki konserttiin